Harop App
App icon

Support

De HaROP-App is maatwerk

De HaROP-App is geschikt voor smartphones en tablets met iOS 4 en hoger en Android 2.3 en hoger. De HaROP-App is beschikbaar in de App Store (Apple) en de Google Play Store en is dus door iedereen te downloaden. Echter voor gebruik van de HaROP-App is een login noodzakelijk die gereguleerd vertrekt zal worden door de verschillende regio’s. Pas na controle en verificatie van de login zal de inhoud in de App geladen worden.

Altijd beschikbaar en actueel

De HaROP-App is ook bij uitval van netwerk/WiFi te gebruiken, uitgezonderd de mogelijkheid tot informatie-uitwisseling. De HaROP-App laadt offline altijd de laatste actuele info. Updates worden automatisch geladen bij het opstarten zonder dat de gebruiker het merkt. Iedere gebruiker kan zelf contacten toevoegen of wijzigen, zoals de Hagro-Coördinator de gegevens van de collega’s in zijn/haar huisartsengroep bijvoorbeeld. De zelf ingevoerde of gewijzigde contacten zijn uitsluitend door de gebruiker zelf te gebruiken en blijven bij updates ongewijzigd.

Inloggegevens kwijt?

Inloggegevens kwijt? Voert de gegevens opnieuw in via de registratielink die eerder is ontvangen. De registratielink is ook opnieuw aanvragen via de regio of via haropapp@hetnetwerkcentrum.nl.

Het Netwerkcentrum BV | 2014